Agricola Paglione

 Roeping, authenticiteit en smaak: dit is de Paglione-methode.

“Een tijdslijn overspant ons verhaal van vier generaties en combineert verleden en heden, en herinterpreteert - waar nodig - kennis en tradities. Op deze manier hebben we de aarde leren kennen, wanneer we om meer moeten vragen en wanneer we hem moeten laten rusten, deze moeten respecteren en helpen de vruchten ervan te koesteren.

De activiteiten op het veld, van zaaien tot oogsten, gaan verder dan de principes van de biologische landbouw en komen overeen met een "origineel" concept van landbouw. Zeer grote rotaties van onze gewassen, ‘groene’ mest, polycultuur, zijn slechts enkele van onze toepassingen, welke samensmelten en vernieuwd worden met een innovatieve geest.

We werken om onze grond te behouden!

We werken om de fauna en flora van onze gebieden in de productiecyclus te beschermen en te integreren en het land te behouden tegen bedreigingen door verarming en woestijnvorming.

Dat is waarom we geen enkel soort pesticide gebruiken, vooral de neonicotinoïden, die zich schuldig maken aan vergiftiging en het doden van bijen: kleine, onvermoeibare en kostbare bewakers van de biodiversiteit van onze planeet.”

door Nicola PaglioneSale

Unavailable

Sold Out